”Wij zijn de bouw meester!”
"Garantie op een goede carrière"
 

De oplossing voor uw personeelsvraagstuk

Of u nou een medewerker zoekt voor een vast dienstverband, of tijdelijk iemand nodig heeft voor een project, u kunt bij ons terecht voor;

  • Jonge, doorgroeiende bouwkundigen; MTS- of HTS-ers, schoolverlaters of met enige ervaring
  • Ervaren bouwkundigen; professionals met een jarenlange ervaring in de bouwsector
  • Freelancers en zzp-ers; gecertificeerde medewerkers op tijdelijke basis
  • Interim Management; gespecialiseerd in de tijdelijke invulling van sleutelposities. Het gaat daarbij vaak om het managen van veranderingen; een reorganisatie, een nieuwe richting, een nieuw project. Ook de plotselinge uitval van een vaste manager kan goed opgevangen worden met een interim-kracht.

Onze expertise is het vinden van de juiste bouwkundige die u zoekt; de bouwkundige die zich bij uw bedrijf op zijn plek voelt.

Tijdbesparing

Adverteren, cv’s doornemen, emails/brieven beantwoorden, mensen uitnodigen, gesprekken voeren; het kost veel tijd, inspanning en geld. Ten Have Bouwmanagement kan dat hele traject van u overnemen.
Werving en Selectie is één van onze specialisaties, we houden ons dagelijks bezig met het vinden van de juiste kandidaat. Wanneer u de voorselectie aan ons uitbesteedt, hoeft u hooguit twee gesprekken te voeren met door ons geselecteerde kandidaten.

Risico spreiding

Bij Ten Have Bouwmanagement BV spreidt u uw risico's. U hoeft geen tijd te besteden aan het doornemen van binnengekomen sollicitaties en cv's en doordat wij een voorselectie voor u hebben gemaakt d.m.v. intakegesprekken met passende kandidaten is de kans van slagen groot. Mocht de samenwerking met de kandidaat toch onverhoopt niet passen, dan zoeken wij binnen de proeftijd kosteloos naar een andere match.

Diensten

U kunt een medewerker via ons;

  • Detacheren; Detachering biedt uitkomst voor een overbrugging van een paar maanden of langer, evt. op projectbasis. De basistermijn bedraagt 1500 uur met een kostenloze overname nadien. Na een andere de afgestemde termijn is een medewerker evt. ook kostenloos over te nemen en/of kunt u uiteraard zijn/haar termijn verlengen.
  • Werving & Selectie; Wanneer u een permanente invulling van een functie wenst.

ONZE KANDIDATEN EN MEDEWERKERS STAAN, OM PRIVICY-REDENEN NIET EXPLICIET VERMELD OP DEZE SITE MAAR GEZIEN ONZE JARENLANGE ERVARING KUNNEN WIJ PUTTEN UIT MEER  DAN 5000 POTENTIëLE KANDIDATEN.

Contact

Postadres: Frieseweg 4A
1823 CD Alkmaar
Telefoon 072-5208207
Fax 072-5127005
e-mail: bouw@thbm.nl