”Wij zijn de bouw meester!”
"Garantie op een goede carrière"
 

Ten Have Bouwmanagement biedt oplossende dienstverlening met toegevoegde waarde

Het is niet gemakkelijk om gekwalificeerd en loyaal personeel te vinden.

Wij vinden als gespecialiseerd W&S bureau dat de dienstverlening verder moet gaan dan het doorschuiven van een CV, in stabiele en in onstabiele tijden. Een werkgever heeft behoefte aan kostenbesparende en aanvullende dienstverlening. Wij presenteren graag een complete dienstverlening, waar het niet alleen gaat om personeelsbemiddeling, werving en selectie of detachering, maar ook adviseren wij bij payrolling, ontwikkeling, coaching en P&O gerelateerde zaken.

Om een goede samenwerking met onze opdrachtgevers te creëren, hebben wij professionele consultants aangesteld voor de uitvoering hiervan. Met gericht advies en innovatieve oplossingen leggen wij graag een stevig fundament voor de toekomst. Want in een steeds wisselende (arbeids)markt leidt financieel beleid niet altijd tot een efficiënt personeelsbeleid.

Wij vertrouwen erop u een helder beeld te schetsen van onze dienstverlening. Wanneer er meer informatie over verschillende voordelen en toepassingen wenselijk is, kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend aanvullende informatie aan te vragen.

Contact

Postadres: Frieseweg 4A
1823 CD Alkmaar
Telefoon 072-5208207
Fax 072-5127005
e-mail: bouw@thbm.nl