”Wij zijn de bouw meester!”
"Garantie op een goede carrière"
 

Links

Bourgondisch (Grand) Café DE WAAG gelegen aan het mooiste plein van Alkmaar, het Waagplein met een prachtig groot zonnig terras. Eerlijke gerechten worden u voorgeschoteld door een gezellig en bekwaam team en op de latere avond vloeit het diner over in de uitgaansmodus, dan is DE WAAG, de plek waar men elkaar treft voor een borrel en gezellige muziek.

Uiteraard kunt u hier ook terecht voor uw bedrijfsborrel, bedrijfsuitje en/of incentives, wijnproeverij e.d.
www.dewaagalkmaar.nl

Ten Have Bouwmanagement (werving & Selectie in de bouw) maakt deel uit van een samenwerkingsverband in bepaalde branches. Via PZ MANAGEMENT is er de synergie en samenwerking met enkele betrouwbare en gespecialiseerde Werving & Selectiebureaus. Dit betreft oa. de bemiddeling in de Bouw- en Vastgoedsector, installatiebranche, koeltechniek, hout-en bouwmaterialen als ook in de werktuigbouw van voornamelijk staf- en kaderfuncties. Onder www.pzmanagement.nl vindt u onze partners.

Wij maken t.b.v. onze Werving & Selectie gebruik van het hoogwaardige OTYS e-Recruiting Systems. Deze online software creëert optimalisering in onze werving & selectie-methodiek en ondersteund tevens onze website en e-mail waardoor u, naast on-line soliciteren via de website, ook met de grootst mogelijke discretie met ons correspondeerd.

Ten Have Bouwmanagement is als erkend (leer)bedrijf t.b.v. de INTERIEURBOUWSECTOR aangesloten bij de STICHTING HOUT & MEUBEL, www.shm.nl.

Nieuwste vacatures
inNoord-Holland
inomgeving Schiphol
Bekijk alle vacatures
Schrijf je direct in!
Word lid van ons netwerk en vind snel de baan die bij jou past.
Contact

Postadres: Noorderkade 416
1823 CJ Alkmaar
Telefoon 072-5208207
Fax 072-5127005
e-mail: bouw@thbm.nl

© Ten Have Bouwmanagement  |  Powered by Otys  |  Leveringsvoorwaarden  |  Links  |  Disclaimer  |  Noorder  |  Sitemap